tag:blogger.com,1999:blog-5453114978980034435.post7338450277775374450..comments2022-12-26T19:10:56.677+01:00Comments on Wandering Around... in Korea: Kínai kaja és szerelmes ünnepekCsillahttp://www.blogger.com/profile/11130168310782283958noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5453114978980034435.post-64429835648809812332012-08-05T01:43:47.233+02:002012-08-05T01:43:47.233+02:00Ohh hát itt Ázsiában szerintem pontosan kinyomozni...Ohh hát itt Ázsiában szerintem pontosan kinyomozni, hogy mi, honnan származik, szinte nem is lehet :)Csillahttps://www.blogger.com/profile/11130168310782283958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5453114978980034435.post-72251088781808465102012-08-04T21:10:31.328+02:002012-08-04T21:10:31.328+02:00A Mandu Japánban Gyouza(Gyoza), de úgy tudom erede...A Mandu Japánban Gyouza(Gyoza), de úgy tudom eredetileg Kínából származik a recept... Ki tudjaZsanihttps://www.blogger.com/profile/14919410277702448916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5453114978980034435.post-72580953690489885822012-07-28T02:56:09.155+02:002012-07-28T02:56:09.155+02:00Menzakaja amúgy nem mindig rémes, 1-2 dolgot leszá...Menzakaja amúgy nem mindig rémes, 1-2 dolgot leszámítva... <br />Én a tteok-ot (rizssütit) szeretem, bár nem mindegyik fajtát. Tavaly vittem haza a családnak koreai kekszet- barna, virág alakú, gesztenyés, azt mondták... Nagy sikert aratott. A ginzenges karamellával is próbálkoztam, de az nem aratott osztatlan sikert, sőt.<br />Jeju-n a narancsos (kaktuszis, zöldteás stb.) csokit érdemes kipróbálni. Már január óta várják a repülős táskámban az utat (mondjuk nem jár le a szavatosságuk, megnéztem)...Vándormadárhttps://www.blogger.com/profile/11525905012119735024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5453114978980034435.post-19031250993922022772012-07-27T11:03:29.081+02:002012-07-27T11:03:29.081+02:00Tehát akkor nem csak Magyarországon rossz a menzás...Tehát akkor nem csak Magyarországon rossz a menzás kaja? :D<br />Nos, nekem eddig szerintem az idő rövidsége miatt, amit itt töltök, szerencsém volt :D Úgyhogy még szeretem őket. Mondjuk a tengeri herkentyűs leves az meg nálam eleve kilőve, de ezt már említettem :D<br />Én is nagyon szeretem a Peperot-t ^^ Habár a koreai édességekért nem vagyok annyira oda, az egy jó találmány.Csillahttps://www.blogger.com/profile/11130168310782283958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5453114978980034435.post-24821794685615109372012-07-27T11:00:36.825+02:002012-07-27T11:00:36.825+02:00Oh, hát itt mindennek napja van, a lényeg, hogy mi...Oh, hát itt mindennek napja van, a lényeg, hogy minél több pénzt költhess :)Csillahttps://www.blogger.com/profile/11130168310782283958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5453114978980034435.post-79952788458798122962012-07-26T11:04:05.277+02:002012-07-26T11:04:05.277+02:00A jjamjamyeont én is szerettem, mikor először ettü...A jjamjamyeont én is szerettem, mikor először ettünk, de elment tőle a gusztusom... Az a baj, hogy a menzán találkoztam egy-két RÉMESEN elrontott jjamjamyeonnal (amitől elrontottam a gyomrom), és azóta nem szimpi (bulgogira és disznóhúsra is a menzakaja miatt vagyok kissé kényes...). A csípős tengeri herkentyűs tésztás-leves (jjambong- 짬뽕) viszont egyik kedvencem :). Ami a peppero-t illeti, én is nagyon szeretem :).Vándormadárhttps://www.blogger.com/profile/11525905012119735024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5453114978980034435.post-36034602756036226872012-07-26T02:17:18.653+02:002012-07-26T02:17:18.653+02:00Hehe..Pepero pálcikákat már mi is kaptunk vacsi ut...Hehe..Pepero pálcikákat már mi is kaptunk vacsi utáni desszertnek.Nem is gondoltam,hogy még ennek is napja van.Egyébként finom,ha a rendes ételeknél is ilyen pozitív élményre (ízre) számíthatok akkor állok elébe hamarosan. :)Csabi BMXhttps://www.blogger.com/profile/17142304520156018951noreply@blogger.com