2014. május 30., péntek

Még négy nap és indulok / 4 days until departure

Egy pár napja a barátom elkezdett győzködni, hogy utazzak el jövő héten, a szabadságom alatt Koreába. Hamar rá is beszélt :) Tegnap megvásároltuk a repülőjegyem, Lufthansa-val utazom majd!! Június 3-án, kedden indulok és 9-én, hétfőn térek vissza. Tegnap, mikor megvettük a jegyet, szinte még fel sem fogtam a dolgot, de aludtam rá egyet, és ma már hihetetlenül örülök, hogy végre utazhatok! És végre nem a munkám miatt. Olyan jóóóóó :) Nem vagyok benne biztos, hogy tudok újat mutatni Koreáról, de megígérem, hogy sok képet készítek majd, és feltöltöm őket a blogra!

A legjobban azt várom, hogy végre ismét találkozhassak a barátom szüleivel! De nagyon hiányoznak már a koreai ételek, sőt a vásárlás is :) Nem lesz túl sok időm kint, de azt biztosan tartalmasan fogom tölteni! Már alig várom! ^^

My boyfriend tried to convince me to travel to Korea during my holiday next week. Well, I was finally convinced. We bought my plane ticket yesterday, I am flying Lufthansa. My deprture date is 3rd June, next Tuesday, and I am coming back home on 9th June, on Monday. Yesterday, after we purchased the ticket, I didn't realize the fact that I am actually traveling to Korea next Tuesday!! But then today it got real and I can't say how happy I am to finally travel as a real passenger, and not because of my job! :D:D It's soooo good! I don't know if I can show you guys anything new about Korea but I promise to take a photo of everything and upload them to my blog.

I'm really looking forward seeing my boyfriend's parents again! And I miss Korean food and shopping as well :) I won't have that much time there but I will surely spend it usefully. I can't wait! ^^Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése