2017. augusztus 16., szerda

Esküvői fotózásMa nagyon csodás napunk volt! Bár reggel egy kicsit megviselt, hogy fél7-kor keltünk, mivel még mindig nem sikerült átállnunk az itteni időre, de nagyon vártam, hogy végre elkezdődjön a fotózás.

Egy esküvői szalonban kezdtem a napot, ahol elkészítették a sminkem és a frizurám és kiválaszthattam a ruhám. Olyan jó érzés volt, hogy mindenki sürgött-forgott körülöttem és azon dolgozott, hogy minél szebb legyek a fotókon. Az eső végig szakadt, ezért eléggé el voltunk keseredve.Miután elkészültem, elindultunk a fotóstúdióba. Két nagyon jó fej koreai fotósunk volt, olyan 35 év körüliek lehettek. Beszéltek egy picit angolul, ami igencsak megkönnyítette a kommunikációt. Egy órát voltunk beltéren, utána pedig nekiindultunk a szabadtéri fotózásnak. Amikor kiléptem a stúdióból nem akartam hinni a szememnek. Elállt az eső és kisütött a nap! Egy tóhoz mentünk, ami elég népszerű fotóhelyszín a környéken. Már majdnem odaértünk, amikor ismét rákezdett, ráadásul olyan hevesen, hogy azt gondoltuk soha nem fog elállni. Már 15 perce álltunk az esernyő alatt, amikor is, mintha elzárták volna a csapot, elállt az eső és ismét kisütött a nap. Olyan szerencsénk volt, hogy ezután órákig nem kezdett rá ismét, ezért el tudták készíteni a megálmodott fotókat.


A párom anyukája és unokahúga voltak a segítőink a mai napon, egy pár fotót szeretnék nektek megmutatni, amiket ők készítettek. Már alig várom, hogy a fotósok által készített képeket is megkapjuk, akkor majd feltétlenül töltök fel nektek még többet! :)
A tradicionális koreai Hanbokban is készítettek képeket. Ne higgyétek, hogy egyszerű dolgunk volt! A palota, ahol fotóztak bennünket egy hegyoldalban volt, így hegyet is másztunk, sőt még egy fára is fel kellett másszak...:)

Köszönöm, hogy velem tartottatok! Szép napot~!

14 megjegyzés:

 1. Így ismeretlenül is sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nektek.
  Ilona

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon kedves vagy, köszönjük szépen a jókívánságokat! :)

   Törlés
 2. Nagyon sok boldogságot nektek, mesés képek, gyönyörű vagy :) ^_^

  VálaszTörlés
 3. Nagyon érdekes volt így ezt olvasni. Emellett sok boldogságot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett! Köszönjük szépen! :)

   Törlés
 4. Nagyon sok boldogságot kívánok! Gyönyörű vagy!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valamiért a spam mappában landolt a megjegyzésed, de most kimentettem onnan! :)
   Köszönöm szépen~~~! ^^

   Törlés
 5. ������������ legyetek nagyon- nagyon boldogok!!!

  VálaszTörlés
 6. Minden közös álmotok váljék valóra, úgy ahogy elképzeltétek!

  VálaszTörlés
 7. Gratulálok, hosszú, boldog együtt töltött éveket Nektek!! Nagyon szép menyasszony vagy!! ♥

  VálaszTörlés