2012. augusztus 2., csütörtök

Daiso

Ma is mentem nyelvtanfolyamra és azt terveztem, hogy utána mászkálok kicsit a környékén, mert az a rész a központ, tehát a legjobb boltokat arrafelé lehet megtalálni. Célzottan szerettem volna visszamenni abba a papír-írószer boltba, ahol már bevásároltam egyszer, mert nagyon nagy volt a választék és úgy éreztem kellene még pár dolgot vennem ott :) Sajnos nem találtam meg, pedig már annyi kört mentem és jó a memóriám is, de minden bolt egyformának tűnt, nem tudtam semmihez viszonyítani.

Végül egy Daiso nevű boltban kötöttem ki.


Ez egy tipikusan állandóan kiárusítást tartó bolt, tele használhatatlan csecsebecsékkel, olyan, mint nálunk a 100Ft-os bolt, vagy az új Euro-s boltok. Nem is találtam semmi olyat, amit megvennék, de mégsem akartam üres kézzel kimenni, ezért végül vettem egy plüss szamarat xD Ne kérdezzétek miért... Pár lány, a plüssöket nézegette, válogattak a különböző mackók között, a szamár meg láttam, hogy senkinek nem kellett. Megsajnáltam.


Ugye milyen édi? ^^

Ezenkívül voltam egy Zara-ban is. Nagy csalódás volt, tele műszálas rongyokkal, annyiért, amennyit ilyen ruhákért nem adnék.

Este megint étteremben vacsoráztunk. Történt egy vicces dolog, ugyanis el szerettem volna menni mosdóba. Amikor megkérdeztem, hogy merre van, elirányítottak ehhez az ajtóhoz:


Nem tudom, hogy mennyire látszik a képen, de az ajtó az utcára vezetett. Megdöbbenve fordultam vissza, hogy itt valami nem jó, eltűnt a mosdó, úgyhogy inkább visszaültem a helyemre és gondoltam magamban, kibírom hazáig. Aztán a barátom mondta, hogy mivel az étteremben valószínűleg nem volt hely a mosdó kialakítására, ezért egy közös hely van kint, valahol... Jobb is, hogy nem mentem, ezek elég piszkosak szoktak lenni.

Egy másik szerzemény, aminek örülök, az egy BB krém az Etude House-tól, kifejezetten nyárra. Magas faktorú, ezért védi az arcot, és nem olyan kényelmetlen viselet, így nyáron sem, mint a normál BB krém, ugyanis nem folyik le az arcról.

2 megjegyzés:

  1. És ezt is Dara reklámozza :) Megélnek ebből a nőből :)
    Akartam kérni, hogy nem tudnál-e venni egy olyan Helly Kitty-s vagy mind1 milyen fülhallgató dugót? Egyik munkatársamnak meséltem róla és azóta mindig megkérdezi szóltam-e már neked ^^" Mondta, hogy kifizeti, hogy hozz neki valami aranyosat, mert teljesen bezsongott :) Megköszönöm, ha tudsz ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, hozok szívesen! De kb. milyen típusút akar? Hello Kitty-set? Csillogósat, simát? Ha eljutok ilyen boltba, ahol árulják megpróbálok valami arit találni, majd lefotózom.

      Törlés