2012. július 14., szombat

Samgak kimbap (삼각김밥)

Reggelire Samgak kimbap-ot (삼각김밥) ettem. Ez egy háromszög alakú kimbap, amit nagyon sokféle ízben értékesítenek. Nem értem, hogy mi van a csomagolására írva, de ez sem okozhat problémát, hiszen mindegyik különböző színű. Az én kedvencem a kék és a piros :) A kék az tonhalas, a piros pedig nem tudom, hogy milyen ízű pontosan, de enyhén csípős és nagyon finom. 800WON, azaz kb. 160Ft és én jól is lakom tőle :)


A mai nap a "Boryeong Iszap Fesztivál"-ra szerettünk volna ellátogatni, de a barátom szüleinek és a nővérének is dolgoznia kell, kb. délután 3-ig. Ehelyett úgy döntöttünk, hogy a Daejeon-i állatkertet látogatjuk meg. Ez a második legnagyobb állatkert Koreában.


Sajnos egy pár perce elkezdett szakadni az eső, úgyhogy valószínűleg ebből sem lesz semmi :(

2 megjegyzés:

  1. Szia Csilla!

    Azt szeretném kérdezni, hogy írtad hogy szalámit is viszel Koreába.Sikerült bevinni az országba, nem kobozták el?Ősszel megyek és vinnék ha lehet...

    Mariann

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mariann!

      Gond nélkül sikerült behozni! A kézipoggyászodba rakd, mert azt maximum az átszállóországban csekkolják le és nem valószínű, hogy ott elveszik. Koreában a kézipoggyászt már nem nézik meg. Ha mégis valahol gond lenne vele, akkor mondd, hogy saját fogyasztásra hozod! :)

      Törlés